Over mij

Mijn ziel, mijn fotografie.

Met een vurige passie ben ik bezig als fotograaf en met diezelfde vurige passie zal ik trachten om je iets meer over mezelf te vertellen.

Fotografie is pas rond 2013 in mijn leven gekomen. Het was een tijd waarin ik vooral op zoek was naar mezelf. Wie ben ik? Waar sta ik voor? Wat wil ik bereiken? Wat vind ik leuk? Dat soort vragen spookte door mijn hoofd zonder echt antwoorden te vinden. Tot dat ene moment.

Het was een typisch Belgische lente, dus kocht ik mijn eerste “echte” camera en boekte een weekje Madrid om er de toerist uit te hangen. In mijn eentje, ver weg van alles en iedereen, maar toch midden in het echte leven. Daar ging ik op zoek naar de antwoorden waar ik zo naar verlangde. Ontdekken, genieten, vastleggen. Dat was het plan.

Madrid had echt alles te bieden. Van natuur tot architectuur, van sport tot café, van graffiti tot musea. Alle aspecten van het leven kwamen aan bod. Daar is alles begonnen. Daar heb ik leren genieten van het leven zoals het is. Maar ook, daar heb ik ontdekt dat ik veel meer wou zijn dan de gemiddelde toerist met zijn camera. Ik was niet tevreden met een snelle foto. Het moest perfect weergeven wat ik zag en meemaakte. Want op die manier kan ik anderen van hetzelfde laten genieten.

Die passie en drive voor perfectie draag ik al die jaren later nog steeds in mij. Ik wil anderen laten zien en voelen wat ik ervaar. Werk jij met exact diezelfde passie voor jouw klanten? Ben je op zoek naar een bekwame fotograaf om foto’s voor jouw zaak te maken? Dan denk ik dat we elkaar gevonden hebben. Neem snel contact met me op, want ik sta te popelen om met jou samen te werken.

%d bloggers liken dit: